Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Malezya GP - Kimi Raikkonen: Takım olarak iyiyiz

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 22/03/2013 - 20:38 GMT+2

Kimi Raikkonen, Malezya GP'si öncesinde takım olarak çok iyi durumda olduklarını söyedi.

Lotus'tan Kimi Raikkonen, Avustralya GP'deki zaferini kutluyor

Görsel kaynağı: Reuters

Pazar günü koşulacak Malezya Grand Prix'si öncesinde sezonun ilk yarışını olan Avustralya Grand Prix'sini kazanan Kimi Raikkonen, Formula 1'in resmi sitesine açıklamalar yaptı. Malezya'da nemin çok yüksek seviyede olduğunu ve herkesi kötü etkilediğini vurgulayan Kimi, eskiden Formula 1'de yarışların daha heyecanlı geçtiğini ancak şimdi de kendi adına elinden gelen en iyisini yapmaya çalıştığını ifade etti.

Avustralya'da sıralamadaki performansının iyi olmadığını ancak sonrasında toparladığını ifade eden Fin pilot, Mazelya Grand Prix'si için şunları söyledi: "Şu an işler iyi gidiyor ancak yarışta ne olacağı belli olmaz. Yarışın her anında yağmur olabilir ve işler değişebilir. Benim emin olduğum tek nokta ise aracın iyi olduğu ve takımın harika bir iş çıkardığı. Ben de zirvede kalmak için elimden geleni yapacağım."

Son üç yılın şampiyonu Sebastian Vettel ile arkadaşlıklarına da değinen Kimi Raikkonen; Alman pilot ile çok yakın arkadaş olduklarını ancak pistteki rekabet ile günlük hayattaki arkadaşlıklarının farklı olduğunu ifade etti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam