Eurosport
Dortmund uzatmada güldü
Tarafından
Yayınlandı 24/09/2013 - 23:26 GMT+3
Almanya Kupası ikinci turunda Bundesliga II temsilcisi 1860 Münih ile karşılaşan Borussia Dortmund, uzatmalarda bulduğu iki golle tur atladı.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Almanya Kupası ikinci tur maçında Borussia Dortmund, 1860 Münih karşısında beklenmedik şekilde zorlanırken, uzatmalarda bulduğu iki gol ile tur atladı.
Dortmund 90 dakika boyunca oyunu domine eden taraf olmasına rağmen, maçın normal süresinde gol sesi çıkmadı.
Uzatma bölümüne de hızlı giren Dortmund, ilk devrenin sonlarına doğru bir penaltı kazandı. Petopun başına sonradan oyuna dahil olan Aubameyang geçti ve Dortmund'u skorda öne taşıdı.
Mücadelenin 107. dakikasında ise Henrikh Mkhitaryan farkı ikiye çıkaran golü kaydetti.
Geri kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçı 2-0 kazanan Borussia Dortmund, Almanya Kupası'nda adını üçüncü tura yazdırdı.
Almanya Kupası DFB Pokal'de bu akşam alınan diğer sonuçlar ise şöyle:Preussen Münster 0-3 AugsburgWolfsburg 2-0 Aalen Wiedenbrück 1-3 Sandhausen Arminia Bielefeld 0-2 LeverkusenHamburg 1-0 Greuther FürthHoffenheim 3-0 Energie CottbusMainz 05 0-1 Köln
Benzer Konular
Reklam
Reklam