Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ekici zor günler yaşıyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 22/11/2011 - 11:55 GMT+2

Werder Bremen’de Mehmet Ekici sıkıntısı büyüyor. Genç futbolcu, kulüp içinden de eleştiriler almaya başladı.

mehmet ekici, werder bremen

Görsel kaynağı: Reuters

Alman basınında yer alan habere göre, sezon başından bu yana basın tarafından eleştirilmesine rağmen yönetimin destek verdiği, ancak geçtiğimiz hafta sonu 5-0 kaybedilen Borussia Mönchengladbach maçında oldukça silik bir görüntü veren Mehmet Ekici, yönetimin desteğini kaybetmek üzere. Werder Bremen’in sportif direktörü Klaus Allofs da genç futbolcuyu eleştirenler kervanına katıldı. Allofs, sezon başında Bayern Münih’ten beş milyon avro karşılığında transfer edilen Ekici hakkında “Düşündüğümüz kadar etkili değil. Tabii ki tüm sorunu ona yıkmak doğru değil. Bazı şeyler takımın genel durumuna da bağlı ancak Mehmet maçta çok etkili değildi. Pas alış verişinde, top kullanmada, tempoyu ayarlamada, tehlike yaratmada etkili olamadı” yorumunu yaptı.
Allofs, Mehmet Ekici’nin Werder Bremen’de şu ana kadar bekleneni verememiş olmasını kişisel olarak fazla başarı yaşamamış olmasından kaynaklı bir özgüven eksikliğine bağlayarak, “Nürnberg günlerindeki rahatlığı şu anda yok. Mehmet’in buna karşı mücadele etmesi gerek. Tabii ki hiçbir şey kendiliğinden gelmez” dedi. Her şeye rağmen Mehmet Ekici’nin beklenen katkıyı yapacağına inandığını da söyleyen Klaus Allofs, “Her şey düzelecek. Mehmet’e olan desteğimiz ve güvenimiz devam ediyor” diyerek genç oyuncunun arkasında olduklarını belirtti.
Bu sezon oynadığı 13 Bundesliga maçında bir gol bir de asist üretebilen ve oldukça moralsiz olan 21 yaşındaki oyuncu ise, geçirdiği sıkıntılı dönemle ilgili yorum yapmaktan kaçındı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam