Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen: 0-1 / Dortmund Nuri'yi de maçı da kaybetti

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 07/12/2013 - 23:49 GMT+2

Bundesliga'nın 15. hafta mücadelesinde zirveyi yakından ilgilendiren maçta Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen'e 1-0 mağlup oldu.

Dortmund, Nuri

Görsel kaynağı: Eurosport

Almanya 1. Ligi Bundesliga'nın 15. hafta mücadelesinde zirveyi yakından ilgilendiren maçta Borussia Dortmund ile Bayer Leverkusen karşı karşıya geldi.
Türk oyuncuların da yer aldığı mücadelede Leverkusen'e galibiyeti getiren golü 18. dakikada Heung Min Son kaydetti.
Karşılaşmada Leverkusen'den Emir Spahic, 80. dakikada kırmızı kartgörerek maçın son 10 dakikasında takımını 10 kişi bıraktı. Dortmund'dan ise Sokratis, 90. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve maçınsonlarında takımını 10 kişi bıraktı.
Maçta ayrıca Dortmund adına forma giyen Milli futbolcumuz Nuri Şahin, ilk 11'de başladığı mücadelede 82 dakikada sakatlanarak oyundan çıktı. Leverkusen'de ise Milli futbolcumuz Ömer Toprak ile Türk asıllı futbolcuEmre Can 90 dakika sahada kalmayı başardı. Leverkusen'de bir diğer Türkoyuncu Levin Öztunalı ise karşılaşmayı yedek kulübesinde tamamladı.
Bu sonucun ardından Leverkusen, 37 puana yükselerek ikincilik koltuğundaki rakibi Dortmund ile arasındaki puan farkını 6'ya indirdi.Dortmund ise 31 puanda kalarak üçüncü sırada kaldı.
Nuri Şahin sahalardan uzak kalabilir
Borussia Dortmund'un kendi evinde Bayer Leverkusen ile oynadığı ve 1-0 kaybettiği karşılaşmanın 82. dakikasında sakatlanan Nuri Şahin hemen hastaneye kaldırıldı. Ayak bileğinden sakatlanan milli oyuncu bir süre sahalardan uzak kalabilir.
Hava topu mücadelesi sonrası yere basarken bileği dönen Nuri, saha kenarındaki ilk müdahalenin ardından hastaneye götürüldü.
picture

Nuri Şahin

Görsel kaynağı: Eurosport

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam