Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Almanya Bundesliga 28. hafta: Bayern Münih 3-0 Eintracht Frankfurt

Eurosport Türkiye

Güncellendi 11/04/2015 - 18:36 GMT+3

Almanya Bundesliga'da şampiyonluk için haftaları sayan Bayern Münih, Eintracht Frankfurt'u evinde 3 golle geçip geri sayıma devam etti.

Bayern Munich's Polish striker Robert Lewandowski (L) celebrates with team members after scoring 1-0 during the German first division Bundesliga football match between FC Bayern Muenchen vs Eintracht Frankfurt in Munich, Germany, on April 11, 2015.

Görsel kaynağı: AFP

Almanya Ligi'nde 28. haftada Bayern Münih sahasında Eintracht Frankfurt'u 3-0 yendi ve şampiyonluk yolunda bir adım daha attı.
Bayern'e galibiyeti getiren golleri 15 ve 66'da Lewandowski ve 82'de Müller kaydetti.
Ortadan atak yapan Bayern'de Müller, kalabalık savunma içinde Lewandowski'ye mucize yaratması için topu aktardı. Lewandowski de savunmaya rağmen dönerek harika bir vuruş yaprı ve takımını 1-0 öne geçirdi.
Maçın 66. dakikasında soldan penaltı noktasına gelen ortaya Götze vurdu. Savunmanın uzaklaştıramadığı topu yine Lewandowski tamamladı ve durum 2-0 oldu.
82'de ise Rafinha'nın penaltı beklediği pozisyonda herkes durmuşken Müller durmadı ve dışarı giden topu içeride tutup dar açıdan boş kalaeye gönderdi.
Bu sonuçla Bayern, puanını 70'e yükseltti. Eintracht Frankfurt ise 35 puanda kaldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam