Eurosport
Hannover'de istenmeyen adam: Mevlüt
Tarafından
Yayınlandı 17/05/2016 - 11:17 GMT+3
Sezon başında Hannover'e transfer olarak kariyerinde ilk kez Fransa dışına çıkan Mevlüt'ün, Şubat ayında katıldığı Guingamp'la olan kiralık sözleşmesi bitti.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Hannover'de aradığını bulamayan ve devre arasında Ligue 1 ekibi Gungamp'a kiralık giden Mevlüt Erdinç, Bundesliga'dan düşen ve seneye İkinci Lig'de mücadele edecek olan Alman temsilcisinin planlarında bulunmuyor.
Guingamp formasıyla çıktığı 15 lig maçında 4 gol bulabilen 29 yaşındaki santrafor, Temmuz ayında 2 yıl daha sözleşmesi bulunduğu Hannover'e dönecek.
Ancak Hannover menajeri Martin Bader, Mevlüt'ü gelecek sezon kadrolarında düşünmediklerini açıkladı, ''Mevlüt önümüzdeki sezon için yaptığımız kadro planlamasında bulunmuyor.''
2015 yazında Hannover'e 3,3 milyon bonservis bedeliyle transfer olan Mevlüt'ün yeniden Ligue 1'e transfer olması bekleniyor.
Benzer Konular
Reklam
Reklam