Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Dortmund terör yaralarını ligde sardı

Eurosport Türkiye

Güncellendi 15/04/2017 - 18:36 GMT+3

Evinde Eintracht Frankfurt'a şans tanımayan Borussia Dortmund, ligde iç sahadaki yenilmezlik serisini de 35 maça çıkardı.

Marco Reus feiert sein Tor gegen Eintracht Frankfurt

Görsel kaynağı: Getty Images

Bundesliga'nın 29. haftasında Borussia Dortmund evinde Eintracht Frankfurt'u 3-1 yenerek hafta içinde yaşadığı terör saldırısı sonrası seyircisiyle moral buldu.
Karşılaşmanın henüz ikinci dakikasında, sakatlıktan yeni kurtulan Marco Reus'un şık topuk golüyle öne geçen Dortmund'a konuk ekibin cevabı 29. dakikada Marco Fabian'ın uzak mesafeden harika vuruşuyla geldi. Ancak bu golden 5 dakika sonra sahneye çıkan Sokratis, adeta rakibine nazire yaparcasına muhteşem bir gole imza attı ve ev sahibi ilk devreyi 2-1 önde tamamladı.
Normal sürenin bitimine 4 dakika kala Pierre-Emerick Aubameyang bu sezonki 26. golüne imza atarak takımına iki farklı üstünlüğü getiren isim oldu ve maç Dortmund'un 3-1 galibiyetiyle sona erdi.
Milli futbolcu Nuri Şahin, karşılaşmada 90 dakika forma giydi.
Puanını 53'e çıkaran Borussia Dortmund, bu galibiyetle birlikte ayrıca Bundesliga'da evindeki yenilmezlik serisini 35 maça çıkarmayı başardı. Bu aynı zamanda Bundesliga tarihindeki en uzun 5. seri olma özelliğini taşıyor.
Galibiyet serisi 10 maça çıkan Eintracht Frankfurt ise 38 puanda kaldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam