Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Hiddink yardım isteyecek

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 03/11/2011 - 11:30 GMT+2

Türkiye Milli Takımı’nın Teknik Direktörü Guus Hiddink’in Fatih Terim’den Servet’i oynatmasını isteyeceği iddia ediliyor. Habere göre Hiddink, Servet’in Mersin İdman Yurdu maçında sarı-kırmızılı formayı giyerek form tutmasını istiyor.

guus hiddink, türkiye, estonya

Görsel kaynağı: AA

Habertürk Spor’un haberine göre Guus Hiddink ile Fatih Terim arasında, ‘Servet’ sıkıntısı yaşanıyor. Avrupa Şampiyonası finallerine katılabilmek için 11-15 Kasım’da Hırvatistan ile oynanacak baraj maçları öncesinde, Ay-Yıldızlı ekibin savunmandaki bel kemiği Servet Çetin’in, Galatasaray’da yedek kalması nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan Hiddink, Terim’den Servet’in oynaması için yardım isteyecek. Son olarak, Gaziantep maçında sakatlanan Gökhan’ın yerine giren ama bu kez de gördüğü kırmızı kart nedeniyle Kayseri mücadelesinde de forma giyemeyen Servet’in, haftalardır yedek beklemesi ve maç eksiğinin olması, zorlu maçlar öncesi teknik adamı düşündürüyor.
Hiddink’i savunma korkutuyor
Servet için Fatih Terim’den yardım istemeyi planlayan Guus Hiddink’in, Mersin İdman Yurdu maçında da yedek kalması beklenen yıldızın durumu hakkında meslektaşından bilgi alacağı ve Servet’in milli maçlar öncesi hem moral kazanması hem de maç eksiğini kapatması için bu maçta şans verilmesini isteyeceği öğrenildi. Hiddink’in yakın çevresine Servet’in durumundan dert yandığı ve haftalardır forma giyememesinin savunmayı olumsuz etkilemesinden korktuğunu söylediği belirtildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam