Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Çotanaklar dörtledi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 19/04/2011 - 00:01 GMT+3

Giresunspor, Bank Asya 1. Lig’in 30. haftasındaki kapanış müsabakasında konuk olduğu Karşıyaka’yı 1-0 mağlup etti. Çotanaklar, Adem Çalık’ın golüyle sonuca giderken ligde üst üste dördüncü galibiyetini elde etti.

giresunspor, karşıyaka, tiago, 2011

Görsel kaynağı: AA

Karşıyaka açısında bu müsabaka son derece büyük önem taşıyordu. Teknik direktör Reha Kapsal ile altı maçta üç galibiyet alan Kaf Kaf, iki mağlubiyet bir de mağlubiyet yaşamıştı. İzmir ekibi, 36 puanla 10. sırada yer alıyordu.
Bahri Kaya yönetiminde son üç haftada müthiş bir grafik çizen Giresunspor ise topladığı dokuz puanla düşme hattının baskısından uzaklaşmıştı.
Karşılaşmadaki eşitlik sekizinci dakikada Adem Çalık’ın golüyle bozuldu. Tolga Doğantez’in kafayla geri pası rakibine asiste dönüşünce Adem’e Giresunspor’u öne geçirdi.

İlk yarı her iki takım da organize atak geliştirmekte büyük sıkıntı yaşadı. Kanatları etkili kullanamayan Karşıyaka, beraberlik için yüklense de, bu ataklarda Tiago’nun çabası yeterli olmadı.
Maç böyle biter derken 88’de Giresunsporlu Dos Santos’un ceza sahasından şutu üst direkten döndü. Baykal karşılaşmanın son dakikalarında gördüğü ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı.
Karşılaşmada başka gol olmadı.

Ligde son dört maçını da kazanan Giresunspor, bu sonuçla puanını 34’e yükselterek 11. sıradaki yerini korudu. Karşıyaka ise haftayı 36 puanla 10. sırada kapattı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam