Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Taraftardan Eriş'e destek

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 12/07/2011 - 15:08 GMT+3

Adanasporlular Derneği, şike soruşturması kapsamında gözaltına alındıktan sonra savcılık tarafından serbest bırakılan teknik direktör Levent Eriş’e başarı dileklerinde bulundu.

levent eriş

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Turuncu-beyazlıların taraftarları, lig hazırlıklarının ikinci etabını sürdüren takımlarını yalnız bırakmıyor. Adanasporlular Derneği antrenman öncesinde Teknik Direktör Levent Eriş’e çiçek vererek başarı dileğinde bulundu. Dernek Başkanı Bekir Alpkaya ve yönetim kurulu üyeleri çalışmayı da izlediler.
Levent Eriş’in yanında olduklarını vurgulayan Alpkaya, birlik ve beraberliğin başarıyı getireceğini söyleyerek, ''Hepimiz yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyoruz. Levent hocamızı takımın başında görmek heyecanımızı arttırıyor. Yeni sezonda taraftarlarımız takımın şampiyonluğa ulaşmasında elinden ne geliyorsa yapacaktır. Bu mutluluğu Levent Eriş ile yaşamak en büyük dileğimizdir'' ifadelerini kullandı.
Adanasporlular Derneği’ne desteklerinden dolayı teşekkür eden ve en büyük gücü taraftarlardan aldıklarını anlatan Levent Eriş, ''Şampiyonluk için herkese ayı ayrı görevler düşüyor. Bu anlamda taraftarın desteğini almak gücümüze güç katacak. Çalışmalarımız aynı ciddiyetle devam ediyor. Dorukkaya’da oynayacağımız özel maçlarla lige hazır hale geleceğiz'' şeklinde konuştu.
İzzet Yıldırım takımla çalıştı
Geçen sezonun sonlarında omzundan sakatlanan ve ameliyat olan İzzet Yıldırım takıma katıldı. Birkaç gün takımda ayrı düz koşu yapacak olan başarılı futbolcunun daha sonra topla çalışmalara katılacağı belirtildi.
Daha önce Mersin İdman Yurdu forması da giyen Sami İzcican, Spor Toto 2. Lig takımlarından Şanlıurfaspor’la iki yıllığına anlaştı. Golcü oyuncu, önümüzde sezon Şanlıurfaspor forması giyecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam