Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Youla Orduspor'a doğru

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 29/06/2011 - 21:27 GMT+3

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, Gineli futbolcusu Souleymane Youla ile yollarını ayırdı. Gineli oyuncunun böylece daha önce anlaştığı Orduspor'la sözleşme imzalamasının önünde pürüz kalmadığı bildirildi

souleymane youla, denizlispor, 2010-2011

Görsel kaynağı: AA

Denizlispor Kulübü Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, yaptığı açıklamada, Youla'yla karşılıklı anlaşarak sözleşmesini feshettiklerini belirtti.
31 Mayıs 2012 tarihine kadar Denizlispor'la sözleşmesi bulunan Souleymane Youla'nın ''Bank Asya'da oynamak istemediğini'' söylemesi üzerine futbolcuyla bir görüşme yaptıklarını ifade eden Kıbrıslıoğlu, ''Bank Asya'da oynamak istemeyen oyuncuyu kadromuzda tutmamızın anlamı olmadığını düşündük. Youla ile yaptığımız görüşmede sözleşmesini karşılıklı olarak feshettik. Kendisine bugüne kadar Denizlispor'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz'' diye konuştu.
2009-2010 transfer sezonunda Eskişehirspor'dan Denizlispor'a transfer olan Youla, 2 sezon yeşil siyahlı takımda forma giydi.
Youla'nın daha önce Orduspor ile prensip anlaşmasına vardığı, Denizlispor'la sözleşmesinin feshiyle Gineli oyuncunun Orduspor'la sözleşme imzalamasının önünde pürüz kalmadığı bildirildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam