Eurosport
"Bir Barcelona değiliz"
Tarafından
Yayınlandı 20/01/2012 - 12:40 GMT+2
Arjen Robben Bayern Münih’le olan sözleşmesini uzatmaya hazır olduğunu belirtti ve ekledi: "Henüz Barcelona seviyesinde değiliz."
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Hollandalı yıldızın sözleşmesi 2013 yazında sona eriyor. Münih’e geldiği günden beri sakatlıklardan kurtulamayan 27 yaşındaki oyuncu yeni bir sözleşme yapmak istediğini belirtti.
Yıldız kanat oyuncusu yaptığı açıklamada, “sözleşme yenileme sadece formalite. Eğer Bayern kadar büyük beş ya da on kulüp var diyebiliyorsanız, o zaman tamam başka başka hedefler düşünebilirim” dedi.
Şampiyonlar Ligi’ndeki ölüm grubundan çıkmalarına rağmen Barcelona ile aralarında hala büyük bir mesafe olduğunu kaydeden Robben şu açıklamalarda bulundu:
“Bazen insanlar bunu yapabileceğimizi ve Bayern’in Barcelona’ya yaklaştığını söylüyor fakat ben bu görüşte değilim çünkü doğruları yansıtmıyor”
Robben sözlerini, “Barcelona’ya yetişmek için hala büyük bir basamak var önümüzde ve biz henüz oraya gelemedik.” şeklinde tamamladı.
Benzer Konular
Reklam
Reklam