Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Jorge Mendes'den Çin açılımı! İşte Uzakdoğu'nun yeni talepleri

Eurosport Türkiye

Güncellendi 26/12/2016 - 18:39 GMT+3

Fransa ve İspanya basını, ünlü menajer Jorge Mendes ile açlışan bazı oyuncuların Çin'e transferinin mümkün olduğunu iddia etti.

Angel Di Maria lors de PSG-OM

Görsel kaynağı: AFP

Son olarak Oscar'ın yaklaşık 60 milyon sterlin civarında bir bedelle transfer olduğu Çin Süper Lig'inde transer çalışmaları devam ediyor. Avrupa basını ise Cristiano Ronaldo ve James Rodriguez gibi oyuncuların da menajerliğini yapan ünlü isim Jorge Mendes'in çok önemli iki ismi Çin'e pazarlamaya çalıştığını iddia etti.
İspanyol basını Real Madrid ile olan sözleşmesi yazın bitecek olan Portekizli stoper Pepe'nin Real Madrid ile yeni sözleşme imzalamak isteğine karşın başkent ekibi ile detaylarda bir türlü anlaşamaması sebebi ile oyuncu ve menajerinin diğer seçenekleri değerlendirmeye başladığını öne sürdü. Bu noktada daha önce Real Madrid teknik direktörlüğünü de yapmış olan ve şu anda Çin Süper Ligi'nde Hebei Fortune'nin başında olan Manuel Pellegrini'nin oyuncuyu takımında istediği ve Pepe'ye net 10 milyon euro kazanacağı bir teklifin yapıldığı yazıldı. Pepe, Real Madrid'den şu anda 4.5 milyon euro kazanıyor.
Bir diğer iddia ise Fransa'dan. Real Madrid'den ayrıldıktan sonra Manchester United'a, oradan da Paris Saint-Germain'e geçen Arjantinli hücumcu Angel di Maria, Fransa'da da aradığını bulamamış gibi duruyor. Bu doğrultuda menajeri Jorge Mendes ile temasa geçen oyuncunun Çin kulüplerine önerilidiği iddia edildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam