Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Pellegrini'den Wenger'e uyarı: O işine baksın

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 09/08/2014 - 18:21 GMT+3

Manchester City'nin Sagne ve Lampard transferlerini eleştiren Arsene Wenger'e cevap takımın teknik direktörü Manuel Pellegrini'den geldi.

Manuel Pellegrini ve Arsene Wenger

Görsel kaynağı: PA Sport

İngiltere'de lig ile kupa şampiyonunu karşı karşıya getirecek Community Shield Kupası'nda yarın sahaya çıkacak Manchester City ve Arsenal'in teknik direktörleri arasında basın yoluyla sözlü gerginlik yaşandı.
Geçtiğimiz günlerde Arsenal'in hocası Arsene Wenger, Manchester City'nin Sagna ve Frank Lampard transferlerini UEFA'nın ortaya koyduğu finansal fair play kurallarına uymamakla suçlayarak eleştirmişti. Bunun üzerine Manuel Pellegrini, Fransız teknik adama cevap verdi.
Bu transferlerin Arsene Wenger'i ilgilendirmediğini söyleyen Pellegrini: ''Wenger bizimle ilgili konuşunca oldukça şaşırdım. Bence antrenörlerin diğer takımlar hakkında konuşmaktan çok kendi takımlarımızla ilgilenmemiz gerekir. Lampard ve Bacary Sagna transferleri kurallara uygun bir şekilde yapıldı. Evet, UEFA'dan harcamalarımızla ilgili bize kısıtlama geldi. Sagna ve Lampard transferleri bedelsiz olarak gerçekleşti. Finansal fair play kurallarıyla bunun bir ilgisi yok'' diye konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam