Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Messi'den federasyona isyan

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 24/06/2016 - 21:31 GMT+3

Arjantinli yıldız Lionel Messi, Copa America'da Şili ile oynayacakları final öncesi ülkesinin futbol federasyonuna ağır eleştiriler getirdi.

Messi

Görsel kaynağı: Eurosport

Messi, final maçı için kendilerini New Jersey'e götürecek uçağın rötar yapması üzerine federasyonu yönetimi için "felaket" tanımlaması yaptı
Copa America'nın 100. yıldönümüne özel olarak düzenlenen turnuvanın finalinde, geçen yıl da finalde karşı karşıya gelen Şili ile Arjantin kozlarını paylaşacak.
Arjantin'in yıldızı Lionel Messi, 2014 Dünya Kupası ve geçen yılki Copa America finallerini kaybettikten sonra, milli takım formasıyla ilk büyük turnuvasını kazanmayı hedefliyor. Ancak 29 yaşındaki yıldızın federasyonla bir derdi var.
Zira Houston'da bulunan Arjantin kafilesini, final maçının oynanacağı New Jersey'e taşıyan uçak rötar yaptı. Böyle bir rötarla ilk kez karşılaşmayan Messi, sosyal medya hesabı aracılığıyla Arjantin Futbol Federasyonu'na ağır eleştiriler getirdi.
Uçakta Sergio Agüero ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Messi "Bir kez daha uçak beklemek zorunda kaldık. Arjantin Futbol Federasyonu tam bir felaket" yorumunu yaptı.
Bunun üzerine federasyon yetkilileri kendilerini savunma zorunda kaldı. Takımların yolculuklarını organizasyon komitesinin düzenlediğini hatırlatan federasyon, uçağın gecikmesini kötü hava koşullarına bağladı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam