Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Messi yoksa Di Maria var

Eurosport Türkiye

Güncellendi 07/06/2016 - 10:11 GMT+3

Copa America'daki ilk maçında Şili ile karşılaşan Arjantin, geçtiğimiz yıl finalde boyun eğdiği rakibini bu kez mağlup ederek turnuvaya iyi bir giriş yaptı.

Di Maria

Görsel kaynağı: Eurosport

Copa America D Grubu ilk maçında Arjantin, rakibi Şili'yi 2-1 mağlup ederek 100. yıla özel olarak düzenlenen turnuvaya galibiyetle başladı.
Son Copa America'nın finalistlerini karşı karşıya getiren maça yıldız oyuncusu Lionel Messi'den yoksun çıkan Arjantin, geçtiğimiz yıl penaltılarla kupayı kaptırdığı rakibini Angel Di Maria'nın etkili oyunuyla saf dışı bıraktı.
İlk yarısı golsüz eşitlikle biten maçın 51. dakikasında gol perdesini açan Di Maria, 8 dakika sonra Ever Banega'ya yaptığı asistle takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı. 82. dakikada Charles Aranguiz'in yerine oyuna giren Jose Fuenzalida, 90. dakikada attığı golle karşılaşmanın sonucunu belirledi.
Di Maria'nın duygusal maçı
Maçın oyuncusu seçilen Angel Di Maria için bu maçın ayrı bir önemi daha vardı. Karşılaşmadan kısa süre önce büyükannesini kaybeden başarılı futbolcu, attığı golden sonra gözyaşlarını tutamadı. Maçtan sonra açıklamada bulunan kanat oyuncusu, zor zamanında kendisine destek olan annesi ve teyzesine teşekkür etti.
Öte yandan Messi'nin oyuna girmesi için tribündeki futbolseverlerin karşılaşma boyunca tezahürat yapması dikkat çekti. Ancak Arjantinli yıldızı canlı izlemek için tribünleri dolduranlar, umduğunu bulamadı.
Copa America'da sonuçlar ve puan durumu için tıklayınız
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam