Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fatih Terim'in Hollanda açıklaması: Türkiye'den özür diliyoruz

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 15/10/2013 - 22:58 GMT+3

A Milli Futbol Takımı Fatih Terim, 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda 2-0 kaybettiği Hollanda maçının ardından açıklamada bulundu.

A Milli Teknik Direktörü Fatih Terim

Görsel kaynağı: AA

Terim'in maç sonu açıklamaları şu şekilde:
Bir defa seyircilere çok teşekkür ediyoruz, bu bayram gününde burayı doldurdular. Tüm Türk halkından özür diliyoruz. Onlara bayram havasını güzel şekilde yaşatmayı isterdik.
Bir defa şapkamızı önümüze koyduğumuzda gerçeklerle yüzleşmemiz lazım. Bizden daha iyi takım. Bizden daha iyi oynuyorlar. Hollanda gibi takımlara gol bulmanız lazım. Beş tane, altı tane, yedi tane hamle üstüne hamle, hücum üstüne hücum yapıyorsunuz, göbekten karşı karşıya kalıyorsunuz… Bunları atamadığınızda skoru da morali de alamıyorsunuz. Bunun altından kalkmak çok zor. Bizden daha sağlam yere basıyorlar. Her halükarda bizi yenebilirlerdi. Uluslararası maçlarda kendi ligimizin üstüne çıkmalıyız. Son bir haftada Türkiye’de milli takım var. Daha iyi bir milli takım olacak inşallah.
Kaçırdıklarımız şans değil artık. Şanssızlık diye diye yılarımız geçti. Organizasyon, defans bilgisi. Çok şeyi sayabiliriz ama bu çocuklar olmazı oldurmaya çalıştı. Üzgünüm. Çok az kalmıştı. 1-1’i yakalasak oyun çok değişebilirdi. Bu çok net. Güzel bir milli takımım vardı. Daha güzel bir milli takım inşallah 2016 Avrupa Şampiyonası’nda.
Neyi çalıştıysak. Hep çalıştığımız yerden geldi goller. Dünya Kupası'na katılamamak beni de üzdü. Biz bugün onlardan daha az doğru yaptık.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam