Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Toni Kroos kadrodan çıkarıldı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 06/10/2017 - 16:37 GMT+3

Geçtiğimiz gün Kuzey İrlanda ile oynanan maçta sakatlanan başarılı futbolcu, Almanya kafilesinden ayrıldı.

Kroos soll seine Rippenverletzung auskurieren

Görsel kaynağı: SID

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Almanya'nın deplasmanda Kuzey İrlanda'yı 3-1 mağlup ederek C Grubu'nda liderliğini garantilediği maçta sakatlanan Toni Kroos milli takım kadrosundan çıkarıldı.
Mücadelede 90 dakika forma giymesine karşın daha önce oynamasına engel olan kaburgasında yeniden ağrı hisseden 27 yaşındaki futbolcu, Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw'ün izniyle milli takımın Belfast'ta konakladığı otelden ayrıldı.
Konuya ilişkin açıklama yapan Löw, "Şu an önemli olan tek şey Toni'nin sağlığına kavuşarak önümüzdeki sene düzenlenecek Dünya Kupası'na hazır bir şekilde gelmesi. Önünde zorlu bir sezon var. Sakatlığını tam olarak atlatması için tedavisini tamamlaması gerekiyor." diye konuştu.
Kroos sakatlığı sebebiyle La Liga'nın 6. haftasında Real Madrid'in deplasmanda Alaves ile oynadığı maçın kadrosunda yer almamıştı.
Rusya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek Dünya Kupası'na son şampiyon unvanıyla katılacak olan Almanya, elemelerdeki son maçında 8 Ekim Pazar günü Azerbaycan'ı ağırlayacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam