Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Arjantinli futbolculardan basına boykot

Eurosport Türkiye

Güncellendi 16/11/2016 - 11:13 GMT+3

Arjantinli futbolcular, Kolombiya zaferinin ardından basının sorularını yanıtlamayı reddetti.

Lionel Messi et les joueurs de l'Argentine ont refusé de parler à la presse après la victoire sur la Colombie

Görsel kaynağı: AFP

Kolombiya'yı mağlup ederek 2018 Dünya Kupası'na katılım yolunda kritik bir eşiği atlayan Arjantin'de futbolcuların maç sonrası basına yönelik boykotu dikkat çekti.
Geçtiğimiz günlerde Ezequiel Lavezzi'nin milli takım kampında marijuana kullandığına dair ülke basınında çıkan haberlere tepki gösteren Arjantinli futbolcular, Kolombiya maçının ardından basının sorularını yanıtlamama kararı aldı.
Oyuncular basın toplantısının yapıldığı salona birlikte gelirken, takım adına konuşma yapan kaptan Lionel Messi, "Sorularınıza cevap vermeyeceğiz ve bu kararımızın nedenini hepiniz biliyorsunuz. Bize karşı çok sayıda suçlamada bulunuyorsunuz ve bunlar çoğu zaman saygı sınırlarını aşıyor. Ancak Lavezzi'ye yönelik ithamlar bardağı taşıran son damla oldu." dedi.
Kaybettikleri veya kötü oynadıkları bir maçın ardından eleştirilmelerinin normal olduğunu dile getiren yıldız oyuncu, Lavezzi'ye yapılanların ise kişisel boyutta bir saldırı olduğunu belirterek, "Aranızdaki birçok ismin bu konuyla ilgisi olmadığını biliyoruz, ancak şimdi buna tepki göstermezsek bir daha önünü alamayız." ifadelerini kullandı.
Kariyerini Çin Süper Ligi ekiplerinden Hebei China Fortune'da sürdüren Ezequiel Lavezzi, Arjantin'in son oynadığı Brezilya ve Kolombiya maçlarında yedek kulübesinde oturmuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam