Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Alman Milli Takımı'nın Brezilya'da konaklayacağı tesisin inşaatının devam ettiği belirtildi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 13/12/2013 - 18:12 GMT+2

Alman Milli Takımı'nın, 2014 Dünya Kupası müsabakalarının yapılacağı Brezilya'da konaklayacağı ve kamp yapacağı tesise bazı ek binaların yapıldığı, inşaatların ise halen devam ettiği belirtildi.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

Alman Futbol Federasyonunun (DFB) internet sayfasında yer alan açıklamada, Alman Milli Takımı'nın 2014 Dünya Kupası kapsamında Bahia eyaletinde Porto Seguro'ya 30 kilometre uzaklıkta kamp yapacağı ifade edildi.
''Campo Bahia'' adlı tesiste 65 oda ile çok amaçlı salonların bulunduğu ve burada takımın en iyi şartlarda konaklayacağı belirtilen açıklamada, kısa sürede antrenman sahalarına ve medya merkezine ulaşılabildiği kaydedildi.
Kamp alanının henüz inşaat halinde olduğu ve 2014 yılının mart ayında tamamlanacağı belirtilen açıklamada, 15 bin metrekare üzerindeki alanda 14 adet iki katlı evin de yapılacağı vurgulandı. Söz konusu evlerin mutfak, yüzme havuzu, çok amaçlı kullanılan salonları içinde barındıran ana bina çevresinde inşa edileceği bildirildi.
Alman Milli Takımı'nın 8 Haziran 2014 tarihinden itibaren sahil kenarında bulunan ''Campo Bahia"da kalmaya başlayacacağı ifade edildi. Milli Takım Menajeri Oliver Bierhoff, burada kendilerini iyi hissedeceklerine inandığını belirterek, uzun süre kalmak istedikleri tesiste tüm olanaklarının kendilerine sunulacağını kaydetti.
Brezilya'da karşılaşmaların oynanacağı kentler arasındaki mesafeden dolayı seyahat etmeden kaynaklanan yorgunluğu minimize etmek istediklerini ifade eden Bierhoff, burada ortama alışma süresi ve rejenerasyonun da önemli olduğunu, kamp yerinin tüm bunlar için olanaklar sağladığını belirtti.
Alman basınında çıkan haberlerde ise DFB'nin Brezilya'da hiçbir otelden memnun olmadığı için kendisine yeni bir kamp yeri inşa ettiği ifade edildi.
Bild gazetesinde yer alan haberde, DFB'nin hiçbir şeyi tesadüfe bırakmak istemediği belirtildi ve kamp alanına havaalanının 15 kilometre uzaklıkta olduğu kaydedildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam