Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Cesare Prandelli Dünya Kupası'na hangi kadroyla gidecek?

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 25/03/2014 - 12:12 GMT+2

İtalya Milli Futbol Takımı antrenörü Cesare Prandelli'nin sözleşmesinin iki yıl daha uzatılmasından sonra gündemde Dünya Kupası kadrosu var.

Football 2014 Italy Cesare Prandelli

Görsel kaynağı: Eurosport

İtalyan haber ajansı ANSA'nın, İtalya Futbol Federasyonu yetkililerine dayandırdığı habere göre, İtalya Milli Takımı'nı çalıştıran teknik direktör Prandelli'nin sözleşmesi 2 yıl daha uzatıldı.
Güney Afrika'da 2010 yılında düzenlenen Dünya Kupası finallerinde Marcello Lippi yönetimindeki İtalyan Milli Takımı, gruplardan çıkamayınca Lippi'nin yerine Prandelli göreve getirilmişti. Prandelli yönetimindeki milli takım, 2012 Avrupa Şampiyonası'nda İngiltere ve Almanya gibi rakipleri geride bırakarak finale yükselme başarısı göstermiş ancak finalde İspanya'ya 4-0 gibi farklı skorla mağlup olmuştu.
Sözleşmenin uzatılmasından sonra İtalya’da, Prandelli’nin Dünya Kupası’nda uygulayacağı stratejiler ve kadro tercihi konuşulmaya başlandı. İtalya'nın Dünya Kupası kadrosu üzerine analizler yayınlayan İtalyan medyasının en çok konuştuğu isim ise Torino’nun 26 yaşındaki yıldızı Alessio Cerci. Sezona harika bir başlangıç yapan Cerci Serie A’da çıktığı 29 maçta 11 gol, 11 asist yaptı.
Brezilya’da mutlaka yer alması gereken isimlerden bir diğeri olarak ise Atalanta’nın 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Giacomo Bonaventura gösteriliyor. Genç yetenek, ligde şu ana kadar oynadığı 25 maçta 5 gol, 4 asist yaptı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam