Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Dünya Kupası'nda 10 dolara da maç seyredebilirsiniz

Eurosport Türkiye

Güncellendi 31/05/2014 - 10:31 GMT+3

Dünya Kupası'nı izlemek için Brezilya'ya mı gitmek istiyorsunuz? Ucuz bir yöntem mevcut.

2014 Dünya Kupası Brezilya

Görsel kaynağı: Eurosport

Eğer Dünya Kupası final maçına gitmek için çok büyük bir arzunuz yoksa maçlardan herhangi birine gitmek banka hesabınızı çok zorlamayacak. Kupa'nın başlamasına iki hafta olmasına rağmen özellikle ülkenin kuzeyindeki maçlar için ilk turlar için bilet fiyatları bayağı düştü.
Örnek olarak Nijerya ile Bosna Hersek arasındaki 21 Haziran'da oynanacak olan maçın bileti Viagogo.com'da 15.99 dolar kadar düşük bir fiyata satışa çıkarıldı.
Viagogo'nun iletişim müdürü Oliver Wheeler, fiyatlardaki düşüklüğün bazı statların inşaatındaki aksamalardan kaynaklandığını belirtti.
"Bu hafta enteresan bir haber elimize ulaştı. Fiyatların düşmesi ile statlara olan güvensizlik haberleri arasında doğru orantı var," diyen Wheeler, "4-5 stadın zamanında bitmeyeceğini göreceğiz çünkü altyapı yerinde olmayacak ve bu da bilet fiyatlarını etkiliyor. Eğer bu sizin için sorun değilse iyi bir fiyat bulabilirsiniz," ifadesini kullandı.
Ev sahipliği yapacak olan şehirlerden Manaus'ta sel alarmı verildi ve bu da fiyatları etkiledi. 25 Haziran'daki Honduras-İsviçre maçı için bulabileceğiniz en ucuz fiyatlar 20 dolara kadar düşüyor ve bu da yüzde 78 indirim demek oluyor.
Ancak bu en düşüğü bile değil. Bu haftanın başında 17 Haziran'daki Rusya-Güney Kore maçı için 9.26 dolara bilet satıldı.
"Bütün biletlerin satılmasını bekliyoruz," diyen Wheeler, "Bir organizasyona yaklaşırken fiyatların bu kadar düşmesi çok olağandışı değil," diye ekledi.
En pahalı bilet fiyatına gelirsek, hiç şüphesiz ki final maçı olacak. Viagogo'da Cuma günü 13 Temmuz'daki maç için en düşük bilet fiyatı 5,000 dolarken en pahalı bilet 50,000 dolara kadar çıkıyor. Yine de bu kadar pahalı bir biletin yanında yemek verildiğini de ekleyelim.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam