Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Dünya Kupası'nda ilk maçların en değerli beş golü

Eurosport Türkiye

Güncellendi 18/06/2014 - 11:38 GMT+3

Dünya Kupası’nda ilk maçlar dün gece tamamlandı. Akılda kalan beş golü hatırlatmak istedik.

Robin van Persie

Görsel kaynağı: Reuters

1-Robin van Persie (Hollanda 5-1 İspanya) Müthiş bir gol. İlk yarıda İspanya hakimiyetinde geçen dominant oyuna son veren bir kafa. Eğer ki bu kusursuz kafa vuruşu olmasaydı, bambaşka bir Hollanda ve Dünya Kupası’ndan bahsediyorduk.
picture

Robin van Persie'den müthiş kafa!

2-Lionel Messi (Arjantin 2-1 Bosna-Hersek) Arjantin’in 10 numarası, sekiz yıl sonra Dünya Kupası’nda golünü attı. Yıldız oyuncu, 2010’u boş geçmişti. Dört kez dünyanın en iyi oyuncusu seçilen Messi, 65. dakikada nefis bir plaseyle Maracana’yı ayağa kaldırdı.
picture

Messi ikinci golünü attı

3-Haris Seferovic (İsviçre 2-1 Ekvador) İsviçre için vasat giden oyunda kimse onlardan 3 puan almasını beklemiyordu. Ancak futbol bu, 90+3’te sahne alan Haris Seferovic, kafa vuruşuyla işleri değiştirdi.
picture

Seferovic'ten hayat öpücüğü

4-Clint Dempsey (ABD 2-1 Gana) ABD’nin üç Dünya Kupası’nda da gol atan ilk oyuncusu olan Clint Dempsey, turnuva tarihinin en hızlı gollerinden de birine imza attı.
picture

Dempsey'in nefis golü

5-Arjen Robben (Hollanda 5-1 İspanya) Evet, saatte 37 km hızla koştuğu o son golden bahsediyoruz. Hollandalı kanat oyuncusu, FIFA kayıtlarlarına göre bir maçtaki en hızlı an. Usain Bolt saatte 45 km hızla koşuyor. Hatırlatmak istedik. Casillas’a değinip rencide etmek istemiyoruz.
picture

Robben son darbeyi böyle vurdu

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam