Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Emre Belözoğlu Dünya Kupası favorisini açıkladı! / EUROSPORT ÖZEL

Çağrı Develioğlu

Yayınlandı 04/07/2014 - 17:58 GMT+3

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törenle açıldı. Törende hazır bulunan Emre Belözoğlu ile Dünya Kupası hakkında konuştuk.

emre belözoğlu

Görsel kaynağı: Eurosport

Futbolda milli takımlara ev sahipliği yapacak olan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri, bugün hizmete açıldı. 26 yıl önce Türkiye Futbol Federasyonu’na kazandırılan Riva’daki arazi üzerine kurulan ve 14 ay gibi kısa bir süre içerisinde Türk futbolunun hizmetine sunulan tesisin açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Törene, TFF eski başkanları ve futbol kulüplerinin başkanları da davet edildi.
Bu davetlilerin arasında Emre Belözoğlu, Caner Erkin, Mehmet Topal, Mert Günok da törende yer alan isimler arasındaydı. Fatih Tekke ve Arda Turan da tesisi gezen futbolcuların başında geliyordu.
Tören sonrası Emre Belözoğlu, Çağrı Develioğlu ile kısa da olsa bir Dünya Kupası sohbeti gerçekleştirdi.
Dünya Kupası'nın 'Sürpriz sonuçlarla dolu geçtiği gibi göründüğüne, ama işin aslının öyle olmadığını inandığını' söyleyen Emre, "Keşke orada olabilseydik diyorum. Ama gerçekten çok keyifli bir Dünya Kupası izliyoruz. Sürpriz gibi görünen sonuçlar sürpriz değil aslında. Çünkü hazır olan takımları tahmin ediyorduk. Brezilya'da Güney Amerika takımları daha hazır gibi göründü. Tabii bunda iklimin ve rakımın da önemi olabilir" dedi.
Fenerbahçe'nin kaptanı, "Favorileriniz hangi takım ya da hangileri" sorusuna ise şöyle yanıt verdi:
"Açıkçası Almanya ve Hollanda kupaya en yakın iki takım gibi görünüyor. Ancak çeyrek finalde her şey olabilir. Ancak tek bir favori söylemem gerekirse Almanya derim."
picture

Çağrı Develioğlu ve Emre Belözoğlu

Görsel kaynağı: Eurosport

Çağrı Develioğlu'nun, "Peki Kolombiya'nın performansı hakkında neler düşünüyorsunuz" sualine ise, "Kolombiya çok iyi bir takım ve büyük renk katıyorlar turnuvaya. Aynı zamanda Kosta Rika da çok iyi futbol oynuyor. Brezilya karşısında Kolombiya'nın ciddi anlamda bir şansı var" şeklinde cevap verdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam