Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Hırvatistan halkı Brezilya ile oynayacakları maç için sabırsızlanıyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 12/06/2014 - 15:47 GMT+3

Brezilya'da bugün başlayacak 2014 Dünya Kupası açılış maçında, evsahibi ekip ile karşılacak olan Hırvatistan'da, maç saatini bekleyen futbolseverler başkent Zagreb sokaklarını bayram yerine çevirdi.

Hırvatistan, Brezilya maçını bekliyor

Görsel kaynağı: Eurosport

Erken saatlerden itibaren üzerlerine giydikleri Hırvatistan formalarıyla şehir merkezini kırmızı-beyaza boyayan taraftarlar için başkent sokaklarında dev ekranlar kuruldu.
Şehir merkezindeki üç ayrı meydana, vatandaşların toplu olarak maç izleme imkanı bulacağı dev ekranlar yerleştirilirken, Zagreb Belediyesi de tüm kafe ve restoranların TSİ 03.00'a kadar açık kalmasına izin verdi.
TSİ 23.00'da başlayacak maça hazırlanan Hırvat taraftarlar, erken saatlerden itibaren üzerlerine giydikleri Hırvatistan formalarıyla şehir merkezini adeta kırmızı-beyaza boyadı.
Şehir merkezindeki tüm kafe ve restoranlar Hırvatistan bayrakları ile donatılırken, şehrin hemen her köşesine kurulan tezgahlarda 7'den 70'e herkes için forma bulmak da mümkün.
Kentin en büyük meydanı konumundaki Ban Yelaçiç Meydanı da maça hazırlanmış durumda. Kurulan çadırlar ve dev ekrandan vatandaşların hem maç izlemesi hem de keyifli bir gece geçirmesi için tüm hazırlıklar tamamlandı.
Ayrıca, şehiriçi ulaşımı sağlayan tüm tramvaylara Hırvatistan bayrakları asılırken, kafe ve restoranlarda çalışan garsonların da bugün milli takım formaları ile servis yaptıkları gözlendi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam