Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İngiltere-Ekvador maçındaki görüntüler tüyleri diken diken etti

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 05/06/2014 - 09:57 GMT+3

Hazırlık karşılaşmasında mücadele eden İngilter ve Ekvador'un maçında sahada çirkin görüntüler yaşandı.

İngiltere - Ekvador

Görsel kaynağı: Eurosport

12 Haziran'da başlayacak olan Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan iki takımı karşı karşıya getiren maçta İngiltere ile Ekvador 2-2 berabere kaldı. Maçtan sonra ise konuşulan şeyler iki takımın turnuvaya hazır olup olmadığı değil, maç içerisinde yaşananlar oldu.
İlk dakikasından itibaren yüksek sertlikte geçen ve iki takımın da agresif bir tutum gösterdiğ maçta en çok korkulan şey bir sakatlığın yaşanmasıydı. Korkulan maçın ikinci yarısında 63. dakikada sakatlanarak oyundan çıkan Chamberlain, stadı seke seke terketti ve muhtemelen Dünya Kupası'nı kaçıracak. Maçın sonlarında ise sakatlanmaya yaklaian isim Ekvador'un yıldızı Antonio Valencia oldu.
Takımının en önemli ismi olarak göze çarpan Manchester United'ın yıldızı, Premier Lig'in bir başka oyuncusu Liverpool'un genç ismi Raheem Sterling'in sert faulu ile yerde kaldı. Bu harekete çok sinirlenen Valencia yerden kaltığı gibi Sterling'in boğazına sarıldı ve iki oyuncu dalaşmaya başladı. Bu pozisyondan sonra iki oyuncu da kırmızı kart gördü.
"Sterling ile olan kavgam için özür diliyorum. Maçtan sonra takımım ve teknik direktörümden de özür diledim. Sterling'in o hareketinin benim Dünya Kupası hedeflerimi engelleyeceğinden çok korktum." diyen Valencia'ya İngiltere Milli Takım teknik direktörü Roy Hodgson "Ekvadorlu oyuncuları bu tavrını anlamak güç. Valencia'nın verdiği tepki çok fazla. O pozisyondan önce de Wilshere başka bir Ekvadorlu oyuncu tarafından kışkırtılmıştı. Fakat bu hareketlere tepki vermeyen oyuncularımla gurur duyuyorum." dedi.
İngiltere - Ekvador
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam