Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ronaldo kâbus gördü

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 18/06/2016 - 23:56 GMT+3

F Grubu'ndaki ikinci maçında Avusturya ile karşılaşan Portekiz, 79. dakikada Ronaldo ile penaltı vuruşundan faydalanamadı ve yine puan kaybetti.

Cristiano Ronaldo, impuissant face à l'Autriche

Görsel kaynağı: AFP

Turnuvanın güçlü ekiplerinden Portekiz kinci maçında da galibiyetle tanışamadı: 0-0
Paris'teki Parc des Princes Stadı'nda oynanan mücadelede 90 dakika boyunca gol sesi çıkmazken, son 10 dakikada yaşananlar Portekizlileri yıktı.
79. dakikada kazanılan penaltı vuruşunda topun başına geçen Cristiano Ronaldo, yaptığı vuruşta direğe takıldı ve büyük bir fırsatı geri tepti. 85. dakikada ise 31 yaşındaki yıldızın kafası ağlara gitti ama ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı.
Rekor gecesi kâbusa dönüştü
Portekiz Milli Takımı formasını bu maçta 128. kez giyerek Figo'nun rekorunu tarihe gömen Ronaldo, böylelikle kendisi için fazlasıyla önem taşıyan maçta kâbus gördü.
Maça ilk 11'de başlayan Ricardo Quaresma ve Nani 90 dakikayı tamamlayamadı. Quaresma 71. dakikada, Nani ise 89. dakikada teknik direktör Fernando Santos tarafından oyundan alındı.
İkinci maçından da beraberlikle ayrılan Portekiz puanını 2'ye çıkarırken, ilk maçında Macaristan'a 2-0 yenilen Avusturya ilk puanını aldı.
Portekiz gruptaki son maçında 4 puan lider olan Macaristan'ın karşısına çıkacak. Avusturya ise 2 puanlı İzlanda ile kozlarını paylaşacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
İlgili Maçlar
Reklam
Reklam