Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İngiltere'yi sarsan olay! Bilerek mi gol yedi?

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 24/04/2015 - 14:21 GMT+3

FA Cup'ta Arsenal'a elenen Reading'in kalecisi Federici'nin, düğün tarihi nedeniyle bilerek gol yediği iddiası ülkesi salladı.

Federici - Reading

Görsel kaynağı: Eurosport

Reading ile Arsenal arasında oynanan FA Cup yarı final mücadelesinde yediği hatalı gol ile takımının elenmesine yol açan Reading kalecisi Adam Federici hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.
İngiliz basınında geniş yer bulan haberde; 30 yaşındaki kalecinin, uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Micaele Gardner ile evlenme hazırlığı yaptığı ve düğün tarihi olarak da 30 Mayıs'ı aldıkları iddia edildi.
Takımının yenilmesine göz yumdu
Söz konusu evlilik tarihinin spor basınında olay yaratmasının sebebi ise, FA Cup finalinin de 30 Mayıs tarihinde oynanacak olması... Ada basınındaki yer alan haberlerde, deneyimli kalecinin düğün günü ile çakışmaması adına takımının yarı finalde elenmesine göz yumduğu kaydedildi.
Adam Federici, Arsenal karşısında Alexis Sanchez'in pozisyonunda yaptığı maçı kaybettiren hatasının ardından twitter üzerinden özür diledi ancak bir çok kesim yaşanan olayın masum bir tesadüf olmadığı kanısında birleşti.
Federici - Reading
"Bahse girerim ki..."
Söz konusu iddialar hakkında açıklamalarda bulunan ismi verilmeyen "haber kaynağı" ise, "Kimse, o hatayı bilerek yaptığına inanmıyor. Bahse girerim ki, düğünü için kart cezalısı olmayı diliyordur" ifadelerini kullandı.
Arsenal ile Aston Villa'nın karşı karşıya geleceği FA Cup Finali, 30 Mayıs tarihinde Wembley'de oynanacak.
Federici - Reading
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
İlgili Maçlar
Reklam
Reklam