Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Blanc dönemi resmen sona erdi

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 27/06/2016 - 15:06 GMT+3

Fransa Ligi'nde son 4 sezonun şampiyonu PSG, üç sezondur beraber çalıştığı teknik direktör Laurent Blanc'ın sözleşmesini feshetti. Unai Emery beklemede...

Laurent Blanc (PSG) - Ligue 1 2015-2016

Görsel kaynağı: AFP

Görevde olduğu 3 sezon boyunca 3 lig şampiyonluğu başta olmak üzere toplam 11 kupa zaferi yaşayan Laurent Blanc, henüz Şubat ayında yeni sözleşme imzalamasına rağmen PSG'deki görevinden kovuldu.
Fransız kulübü resmi sitesinden yaptığı açıklamada 50 yaşındaki teknik adama hizmetleri için teşekkür ederek yolların ayrıldığını açıkladı. L'Equipe gazetesinin iddiasına göre Blanc'a sözleşme fesih bedeli olarak 22 milyon euro ödendi.
Emery geri sayımda
PSG, Blanc'ın yerine Sevilla ile üst üste 3 Avrupa Kupası kazanan Unai Emery'yi göreve getirecek.
Sevilla’yla sözleşmesi henüz devam eden 44 yaşındaki teknik adam, avukatıyla birlikte PSG’ye katılmak için bu anlaşmayı feshetme girişimlerinde son aşamaya geldi.
2 haftalık bekleyişten sonra Unai Emery’nin PSG kulübüne gelişinin kısa bir süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor. Transferdeki gecikmenin sebebi başkent ekibinin teknik adamı Laurent Blanc’dan kaynaklandığı düşünülürken, asıl problemin İspanyol antrenörün kulübüyle anlaşmasının Haziran 2017 tarihine kadar devam etmesi olduğu ortaya çıktı.
Gelecek saatlerde Sevilla'nın ayrılığın detaylarını netleştirip,anlaşmaya varmak için Emery’nin avukatıyla bir araya gelmesi bekleniyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam