Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Verratti'nin menajerinden ayrılık tehdidi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 29/10/2016 - 14:17 GMT+3

Genç oyuncunun menajeri, Fransız medyasının eleştirileri devam ederse Verratti'nin PSG'den ayrılabileceğini söyledi.

Marco Verratti sort contre l'OM - octobre 2016

Görsel kaynağı: Panoramic

Fransa Ligue 1'in 11. haftasında geçtiğimiz gün Lille'i deplasmanda 1-0 mağlup eden Paris Saint-Germain, Marco Verratti kriziyle çalkalanıyor.
Geçtiğimiz hafta Marsilya ile oynanan maçın 60. dakikasında oyundan alınmasının ardından Unai Emery'ye sitem eden Verratti, teknik direktörüyle arasında sorun olduğuna dair hafta boyunca haberler yapan Fransız basınını eleştirdi.
Lille karşısında da 60. dakikada oyundan alınan İtalyan oyuncu, maç sonunda yaptığı açıklamada "Takım olarak Emery'ye güvenimiz tam. Benim de onunla hiçbir sorun yok. Buna karşın hafta boyunca teknik direktörüme ve takım arkadaşlarıma saygısızlık yaptığıma dair suçlamalarla karşılaştım ve bundan büyük rahatsızlık duyuyorum." diyerek medyaya ateş püskürdü.
Verratti'nin menajeri Donato di Campli ise krizi bir adım ileri taşıdı. Verratti'nin Paris kulübüyle kupalar kazanmak için elinden geleni yaptığını ifade eden di Campli, "Ancak Fransız medyası sürekli ona karşı haberler yapıyor. Böyle devam ederse Marco, Fransa'dan ayrılmayı düşünebilir." dedi.
Geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda Şampiyonlar Ligi'ni kazanma arzusunu dile getiren Marco Verrratti, sezon başında Real Madrid'in kendisiyle ilgilenmesine karşın PSG'de kalmayı tercih etmişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam