Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Hiddink kadroyu belirledi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 04/02/2011 - 16:33 GMT+2

A Milli Takımın 9 Şubat Çarşamba günü Trabzon'da Güney Kore ile oynayacağı hazırlık maçının kadrosu belli oldu.

a2 milli takimi turkiye 2010

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, aday kadroya 24 futbolcu davet edildi. Aday kadroya Trabzonspor'dan altı, Galatasaray'dan beş, Fenerbahçe'den dört, Beşiktaş'tan ise bir futbolcu alındı.
Kadroda şu futbolcular bulunuyor:
Kaleciler: Onur Kıvrak (Trabzonspor), Volkan Demirel, Mert Günok (Fenerbahçe),
Savunma: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Serkan Balcı (Trabzonspor), Serdar Kesimal (Kayserispor), Servet Çetin, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu (Galatasaray) İsmail Koybaşı (Beşiktaş), Emre Güngör (Gaziantepspor)
Orta Saha: Selçuk İnan, Engin Baytar (Trabzonspor), Yekta Kurtuluş (Galatasaray), Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Yiğit İncedemir (Manisaspor), Hamit Altıntop (Bayern Münih), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Mehmet Ekici (Nürnberg), Gökhan Süzen (İstanbul BB)
Hücum: Umut Bulut, Burak Yılmaz (Trabzonspor), Kazım Kazım (Galatasaray), Tunay Torun (Hamburg).
A Milli Futbol Takımı aday kadrosu, 9 Şubat Çarşamba günü Trabzon'da Güney Kore ile oynanacak özel maç için 6 Şubat Pazar günü İstanbul'da toplanacak. 
Swissotel'de pazar günü akşam saatlerinde bir araya gelecek aday kadro, Güney Kore maçı için ilk antrenmanını ise 7 Şubat Pazartesi günü yine akşam saatlerinde İnönü Stadı'nda gerçekleştirecek. Milliler, Güney Kore Milli Takımı ile birlikte THY'ye ait bir uçakla 8 Şubat Salı günü Trabzon'a gidecek ve kampa girecek. 
A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, 8 Şubat Salı günü iki futbolcunun katılımıyla saat 18.30'da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Toplantının ardından gerçekleştirilecek antrenmanla da milli takım, Güney Kore maçının hazırlıklarını tamamlayacak.
Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 9 Şubat Çarşamba günü oynanacak Türkiye-Güney Kore karşılaşması saat 20.00'de başlayacak. Müsabakayı Ukrayna Futbol Federasyonu'ndan Sergii Boiko yönetecek. Boiko'nun yardımcılıklarını Oleg Pluzhnyk ve Sergii Bekker yapacak. Dördüncü hakem ise Hüseyin Göçek olacak. 
Milli takım kafilesi, karşılaşmanın ardından saat 23.50'de Güney Kore Milli Takımı ile birlikte THY'ye ait uçakla İstanbul'a dönecek.  
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam