Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Galatasaray'ın unutulmaz ismi Hagi Türkiye'ye dönmeye hazır!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 09/09/2013 - 09:52 GMT+3

Galatasaray formasıyla efsaneleşen Gheorghe Hagi, kritik Romanya - Türkiye maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Galatasaray's new coach Gheorghe Hagi of Romania reacts during their Turkish Super League derby soccer match against Fenerbahce at Sukru Saracoglu stadium in Istanbul October 24, 2010

Görsel kaynağı: Reuters

Galatasaray'ın efsane 10 numarası Gheorghe Hagi, TRT'nin Stadyum programına konuk oldu. Galatasaray'dan Milli takıma çok sayıda konuya değinen Hagi, Türkiye'yi çok özlediğini belirtti.
Teknik direktörlük macerasında Romanya'da iyi işler çıkarttığını söyleyen Hagi, Galatasaray'a tekrar dönmesi halinde başarılı olmak için çok çalışacağını ifade etti. Kendisinden sonra 10 numara bulmakta zorlanan ve bu uğurda Felipe, Lincoln, Misimovic gibi yabancılarla hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray'ın Sneijder hamlesine de değinen Hagi, Sneijder'in çok kaliteli bir futbolcu olduğunu ve kendisinin boşluğunu doldurabileceğine inandığını söyledi.
"Sneijder mükemmel"
10 numara oyuncular farklı özelliklere sahiptir. Galatasaray’a geldikten sonra çok önemli başarılara imza attım. Öyle bir zaman gelecek ki, Galatasaray benim performansımı aşacak bir oyuncu bulmak zorunda kalacak. Hedef bu olmalı. Benim gibi bir oyuncunun maliyetinin yüksek olduğunu biliyorum, ama belki de Galatasaray’ın bünyesinde böyle biri var. Sneijder bana göre mükemmel bir oyuncu. İyi bir yaşta ve güzel bir kariyere sahip. Sözünü ettiğim kişi Sneijder olabilir"
"Drogba lider"
Efsane 10 numara, Didier Drogba ve Şampiyonlar Ligi şansı ile ilgili olarak ise "Drogba, profesyonellik açısından mükemmel bir oyuncu. Anladığım kadarıyla soyunma odasında da takımı birlikte tutan biri. Yaşı kaç olursa olsun, Galatasaray için çok değerli. İnşallah daha çok gol atar ve beni de sevindirir. Real Madrid ve Juventus güçlü takımlar, ama Galatasaray büyük takım ve çok önemli oyuncuları var. Tecrübe ve kalitesiyle iyi maçlar çıkaracaktır. Galatasaray’ın gruptan çıkacağını ümit ediyorum. Umarım ben de tüm maçları izlemeye geleceğim" ifadelerini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam