Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Fatih Terim'e şok sözler | ''O pozisyon o kadar etmez...''

Eurosport Türkiye

Güncellendi 13/11/2014 - 11:46 GMT+2

Ntvspor yorumcusu Mehmet Demirkol, dün oynanan Türkiye-Brezilya maçını yorumladı.

Fatih Terim

Görsel kaynağı: Eurosport

İşte Mehmet Demirkol'un açıklamaları;
Dünkü rezalet oyun sonrası taraftarın yuhalaması gibi yan yollara sapılmaz. Madem bu kadar fark var, biz çok gerideyiz. O zaman o pozisyon neden 3.5M€ alıyor. Fatih Terim neden 3.5M€ alıyor demiyorum. O pozisyon neden 3.5M€ alıyor bu futbol ortaya çıkıyorsa. 3.5 etmez o pozisyon.
Taraftara müşteri muammelesi yapmıyor musunuz? Müşteri yuhalar abi. Beğenmiyorsa yuhalar. Ne yapacaktı taraftar, Bravo 4 tane yediniz, çok güzel yediniz diye alkışlayacaklar mıydı? Dün çok iyi bir seyirci vardı tribünlerde, taraftar yoktu. Parayı veren güzel olanı alkışlıyor, kötü olanı yuhalıyor. Kazakistan maçına da gitmeyeceğim var mı? Çok kötü oynuyorsunuz. Hamit iyi güzel konuşuyor da, o zaman neden geldin Türkiye'ye Hamit, Neden geldin bu kadar kötü bir yere. Ekonomik kriterleri düzenlemeden yabancı sınırlaması kaldırılamaz. Daha da batarsın
Yuhalamak ve rakibi alkışlamak bu işin kültüründe vardır ve doğrudur. FIFA, Süleyman Demirel ve Suat Kaya yazarak onlar da Türkiye'nin eski günlerini özlemiş olabilirler.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam