Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

brendan rodgers, tiki taka

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 22/07/2012 - 01:04 GMT+3

Liverpool’un yeni teknik direktörü Brendan Rodgers, sistemin değişmesini bekleyen Liverpool taraftarlarını anladığını ancak tiki-taka futbolunun zaman alacağını söyledi.

brendan rodgers, liverpool

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Kenny Dalglish’in yerine Merseyside ekibinde göreve başlayan Kuzey İrlandalı tekik adam, geçen sezon çalıştığı Swansea’de, Barcelona benzeri bir oyun ortaya koyduğu için kamuoyunun takdirini toplamıştı.
Galler ekibini büyük beğeni kazanarak ligin orta sıralarına taşıyan Rodgers’tan, şimdilerde Liverpool taraftarları da benzer bir oyun bekliyor.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan 39 yaşındaki antrenör, “Oyun nihayetinde kadronuzda bulunan oyunculara bağlıdır. Eğer oyuncular benim sistemimden dolayı rahatsızlarsa, ben onları pas oyununa zorlayamam. Kadromdaki oyuncuların her zaman güçlü yönlerini ararım ve onların yatkın oldukları şekilde takımımı hazırlamaya çalışırım. Hepsi bu” şeklinde konuştu.
Sözlerine devam eden Rodgers, “Kafamda belirli bir model var. Umarım oyuncular zaman geçtikçe buna uyum sağlayacaklar ve keyif veren bir futbol ortaya koyacağız. Futbolcularım bunu yaparken keyif alıyorlar ve buna yatkınlar. Lâkin tiki-taka oyununun zaman alacağı aşikar. Biz futbol antrenörleriyiz, sihirbaz değil” dedi.
Son iki sezondur Swansea’yi çalıştıran Brendan Rodgers, Galler kulübüyle Premier Lig’e yükselmeyi başarmış ve ilk sezonunda ekibini 11. sırada tutmuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam