Philippe Coutinho: "Barcelona, çocukluk hayalimdi"

2018'de Barcelona tarihinin en pahalı hamlesi olarak tarihe geçen ve geçtiğimiz hafta Aston Villa'ya transfer olan Philippe Coutinho, Katalan ekibiyle alakalı herhangi bir pişmanlık yaşamadığını ifade etti.

Philippe Coutinho

Görsel kaynağı: Getty Images

10 gün önce 20 milyon Euro karşılığında Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'ya transfer olan Brezilyalı yıldız oyuncu Philippe Coutinho, Daily Mail'e verdiği röportajda Barcelona kariyeri ile ilgili görüşlerini paylaştı.
2018 yılında ara transfer döneminde Liverpool'dan Carcelona'ya kulüp rekorunu kıran bir bonservis bedeliyle transfer olan Coutinho'nun Katalan ekibinde kariyeri beklendiği gibi olmadı.
"Barcelona, beklediğim gibi bir tecrübe olmadı ama hayat da buna benziyor."
picture

Philippe Coutinho

Görsel kaynağı: Getty Images

"Endişelendiğim tek an sakatlanmamdı. Dokuz ay boyunca yoktum ve üç operasyon geçirdim. Daha sonra endişelendiğim an tekrar futbol oynayabilmek ile ilgili oldu. Şu anda her şey yolunda. Çok mutluyum ve Aston Villa'da devam etmek istiyorum."
Barca ile ilgili herhangi bir pişmanlığının olmadığını söyleyen 29 yaşındaki Brezilyalı, "Hiçbir şeyden pişman değilim. Her şey hayattaki iniş-çıkışların bir parçası. Çocukluktan beri hayalim Barcelona için oynamaktı. Ama şu anda bu geçmişte kaldı. Zor zamanlar geçirdim ve bunlar beni mental açıdan daha güçlü biri yaptı." ifadelerini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam