Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

kagawa manchester united

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 23/07/2012 - 23:02 GMT+3

Geçen sezon Premier Lig’de şampiyonluğu Manchester City’ye kaptıran Manchester United’da, haziranda transfer edilen Shinji Kagawa, yeni takımına, ve hedeflerine dair konuştu.

Shinji Kagawa plays for Manchester United against Ajax Cape Town

Görsel kaynağı: AFP

2010’dan beri Dortmund forması giyen ve geçen ay dört yıllığına Kırmızı Şeytanlar’a katılan 23 yaşındaki orta saha, takıma katkı yapabileceğine inanıyor:
“Bu kulübün, şampiyonluklar ve kupalar kazanması bekleniyor. Umarım ben de bunu başarmalarında yardımcı olabilirim. Bildiğiniz gibi, iki yıldır Almanya’da oynuyorum ve İngiltere’ye ilk kez geliyorum. Burası yeni bir ülke, ve yeni alışkanlıklar var. Umarım ben de bunlara, mümkün olduğunca kısa sürede ayak uydurabilirim.”
Geçen sezon, Dortmund’un ligde ve almanya kupası’nda zafere ulaşmasına büyük katkı sağlayan Kagawa, United’ın, şampiyonluğu City’ye kaybetmesine, ve gelecek sezona değiniyor:
“Premier Lig’de şampiyon oldular. İyi futbolcuları var. Ayrıca yeni oyuncular da gayet iyi. Bence bu ligdeki tüm üst düzey takımlar şampiyonluğa ulaşmaya aday. Bu da çok ilginç olacak. Hepsi bizim rakibimiz.”
Kariyerine 2006’da başlayan Kagawa, geçen sezon Dortmund formasıyla çıktığı 40 maçta, 17 gol atmıştı
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam