Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Komedi filmine döndü"

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 02/02/2012 - 17:52 GMT+2

Manchester City’nin yıldız futbolcusu Carlos Tevez arapsaçına dönen transfer hikayesiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Carlos Tevez Manchester City

Görsel kaynağı: Reuters

Tevez transfer sürecinin adeta bir komedi filmine döndüğünü söylerken, kendisine birçok teklif gelmesine rağmen kulübü Manchester City’nin başka bir kulübe gitmesini engellemesinden yakındı.
Arjantinli golcü, City’de forma giydiği son iki sezonda Premiere Lig gol kralı olmuştu. Geçtiğimiz yaz da ailevi sebeplerden ötürü İngiltere’den ayrılmak istediğini kulübüne iletmişti.
Başarısız olan bu girişimden sonra City kulübü, geçtiğimiz Eylül ayında Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih ile yaptığı maçta yedek kulübesinde oturmayı reddeden Tangocu’ya altı hafta ceza verdi. Ancak altı haftadan sonra Tevez Ada’ya geri dönmedi.
İsmi Inter ve PSG ile anılan yıldız futbolcu kulüplerin bonservis bedelinde anlaşamaması üzerine yine Ada'da kalmıştı. Son olarak Milan’ın kiralama teklifiyle gelmiş, ancak Maviler buna da sıcak bakmamışlardı.
Kicker dergisine verdiği röportajda durumun artık komik bir hal aldığını söyleyen Tevez, “ İspanya ve İtalya’dan birçok kulüp benimle ilgili teklif getirdi. Ancak City benim bir servet değerinde olduğumu söyleyip durdu ve teklifleri geri çevirdi. Önümüzdeki aylarda ne olacağı konusunda hiç bir fikrim yok” dedi.
27 yaşındaki Arjantinli, yeşil sahalara geri döneceğini söyledi ve sözlerine şöyle son verdi: “Kulübüme ayrılmak istediğime dair bir mektup gönderdim. Bunun yanı sıra konuyla alakalı Premier Lig yönetimine de bir mektup yazdım. Şimdi cevap bekliyorum. Lig yönetimiyle konuşmak şu anda benim için tek çare gibi duruyor. Kesinlikle futbol oynayacağım ancak şu anda süreç nasıl işler bilemiyorum. Lig yönetiminde cevap alana kadar zamanımı golf oynayarak geçireceğim.”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam