Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Manchester United şampiyon

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 03/04/2012 - 00:51 GMT+3

Premier Lig'in lideri Manchester United takipçisi Manchester City'nin puan kaybettiği haftada, Blackburn Rovers deplasmanında 2-0'lık galibiyet elde etti. Kırmızı Şeytanlara üç puanı getiren golleri Valencia ve Young mücadelenin son 10 dakikasında attı.

valancia

Görsel kaynağı: Reuters

Premier Lig'de 31. haftanın kapanış maçında takipçisi Manchester City ile puan farkını açmak isteyen Kırmızı Şeytanlar, Blackburn Rovers'a konuk oldu. İdeale yakın kadrosuyla sahada bulunan konuk ekip mücadelenin ilk yarısında istediği baskıyı bir türlü kuramadı.Sezona yaptığı kötü başlangıçtan sonra yavaş yavaş İngiltere'ye alışan David de Gea ise ilk yarıda ev sahibi ataklarına dur diyen isim oldu.
İkinci 45 dakikanın ilk bölümünde maç ortada geçerken, maçın son 15 dakikasında Kırmızı Şeytanlar sazı eline aldı. 81'de ise gol perdesini açan isim başarılı sağ kanat oyuncusu Valencia oldu. Sağ çaprazdan harika bir vuruş yapan oyuncunun şutu filelerle buluştu. Yaklaşık beş dakika sonra ise sahneye Young çıktı. Ceza sahası dışından harika bir vuruşla topu ağlara yollayan Young takımını rahatlattı. Geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca ligin bitimine 7 hafta kala Manchester United, takipçisi City ile puan farkını beşe çıkardı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam