Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Podolski Arsenal'de gibi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 08/03/2012 - 20:09 GMT+2

FC Köln'ün Alman milli futbolcusu Lukas Podolski, gelecek sezon büyük ihtimalle Arsenal ekibinde forma giyecek. Ada basınında çıkan haberlere göre Köln, transfer için 13 milyon avro alırken, Lukas Podolski yılda 7 milyon avro kazanacak.

Picasso Podolski Arsenal

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray'ın da sezon başında peşinde olduğu Lukas Podolski bu sezon oynadığı harika futbolla değerini neredeyse ikiye katlamıştı.

Arsenal’in Alman savunma oyuncusu Per Mertesacker de “Bu aralar sık sık mesajlaşıyoruz. Ona burada çalışmanın harika olduğunu ve Arsenal’in müthiş bir kulüp olduğunu söyledim” dedi.

Geçen hafta attığı golle, takımının 1899 Hoffenheim deplasmanında berabere kalmasını sağlayan Podolski'nin, kulübüyle 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunuyordu. Sözleşmede yer alan bir maddeye göre Köln'ün küme düşmesi durumunda 6 milyon avro karşılığında serbest kalacak olan Podolski için Arsenal kulübü 13 miltyon avro ödeyecek. Daha önce Podolski'nin sözleşmesini uzatmak için yeni teklifler sunan Köln yöneticileri, en fazla Podolski'ye yılda 4 milyon avro verebileceklerini söylemişlerdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam