Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

arsene wenger pep guardiola arsenal teknik direktor transfer yeni koltuk

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 09/10/2012 - 21:40 GMT+3

Aktif teknik direktörlüğe geri dönmeden önceki bir yılını New York’ta geçiren Pep Guardiola, gelecek sezon Arsenal’de Arsene Wenger’in koltuğuna oturabilir.

josep guardiola, pep, arsene wenger

Görsel kaynağı: Reuters

İspanya’nın yüksek tirajlı gazetelerinden El Mundo Deportivo’nun haberine göre, geçen sezon Barcelona’yı bırakarak bir yıl dinlenmeye karar veren Pep Guardiola; gelecek yaz döneminden itibaren Arsenal’i çalıştırabilir.
New York Red Bulls forması giyen eski Barcelona stoperi Rafael Marquez konuyla ilgili, “Guardiola en kısa zamanda oyuna geri dönecektir. Ben İngiltere’yi seçeceğini düşünüyorum. Tarzı Arsenal’e çok uygun” ifadelerini kullandı.
Sözleşmesi 2014’te bitecek olan Arsene Wenger’in Londra’daki geleceği bir süredir speküle ediliyordu. Arsenal’in son yıllarda hiçbir büyük turnuvada başarılı olamaması ve yıldız oyuncuların gidişine izin verilmesi Kuzey Londra ekibinin taraftarlarınca tepki çekmişti.
Pep Guardiola’nın futbola dönüşü hâlinde Arsenal yönetiminin, Katalan teknik adamı getirmek için tüm şartları zorlayacağı iddia ediliyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam