Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İngiltere Ligi - Arsenal West Bromwich'i 2-1 mağlup etti

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 06/04/2013 - 18:53 GMT+3

Son 20 dakikayı 10 kişi oynayan Arsenal, West Bromwich'i Tomas Rosicky'nin golleri ile 2-1 mağlup ederek ligde 4. sıraya yükseldi.

Arsenal West Bromwich Tomas Rosicky

Görsel kaynağı: Reuters

Premier Lig'de son altı haftada beş galibiyet alan Arsenal, West Bromwich'e karşı da maça hızlı girdi. Londra temsilcisinde çıktığı son 66 karşılaşmada bir defa fileleri havalandırabilen Tomas Rosicky 20'de takımını öne geçiren isim oldu. Bu gol aynı zamanda ilk devrenin de skorunu belirledi.
Maçın hakimiyetini de elinde tutan Arsenal, ikinci 45 dakikaya da golle başladı. Karşılaşmanın ilk golüne imza atan Çek orta saha oyuncusu 50'de farkı ikiye çıkardı.
Bu dakikadan sonra rahat bir oyun ortaya koyan konuk takım için işler 70'de değişti. Maçın hakemi Howard Webb, penaltı kararı verirken Mertesacker'e de kırmızı kart çıkardı. Beyaz noktada hata yapmayan Morrison farkı bire indiren isim oldu. Bir kişi fazla olmanın da avantajı ile West Bromwich, rakip kaleyi ablukaya aldı fakat 20 dakikalık bu baskıdan gol çıkartamadı.
Son bölümde kalesini iyi koruyan Arsenal, West Bromwich'i 2-1 mağlup etti. Bu sonucun ardından Arsenal puanını 56'ya çıkartarak maç fazlası ile 4. sıraya yükseldi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam