Eurosport
İngiltere Ligi - Ferguson'un hastalık isyanı
Tarafından
Yayınlandı 08/02/2013 - 12:27 GMT+2
Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, İngiltere 21 Yaş Altı Teknik Direktörü Stuart Pearce'a ve İngiliz Futbol Federasyonu’na kızgın.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Alex Ferguson, United’ın genç defans oyuncusu Phil Jones’un yaşadığı zona hastalığının İngiltere 21 yaş altı takımı teknik direktörü Stuart Pearce tarafından basına sızdırılmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.
Pearce’nin bu tutumununun kendisinde hayal kırıklığı yarattığını söyleyen tecrübeli teknik adam, “Phil’in yaşadığı bir sakatlık değil hastalık ve büyütüldüğü gibi bir durum yok ortada, yakında iyileşecektir. Ama bizi rahatsız eden, doktor – hasta gizliliği içinde ele alınması gereken böyle bir konuya gereken hassasiyetin gösterilmemesi. Stuard Pearce’ın da bu gizliliğe uymasını beklerdik. Bu durum karşısında muhattabımız kim? Futbol Federasyonu. Federasyon gibi büyük bir kuruluşun bu konularda daha hassas olmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
2011 yazında 18.7 milyon avro karşılığında Blackburn'den Manchester United renklerine bağlanan Jones, United forması ile çıktığı toplam 53 resmi maçta 2 gollük bir performans sergiledi.
Benzer Konular
Reklam
Reklam