Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İngiltere Ligi - Villas-Boas: Bale ve ben bir yere gitmiyoruz

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 20/07/2013 - 13:37 GMT+3

Tottenham Teknik Direktörü Andre Villas-Boas, Tito Villanova'nın yerine Barcelona'nın başına geçeceğine dair iddialara cevap verdi.

villas-boas bale

Görsel kaynağı: AFP

Barcelona Teknik Direktörü Tito Vilanova'nın sağlık problemleri sebebiyle görevini sürdüremeyecek olması, Katalan ekibini yeni teknik direktör arayışına sürükledi. Dün AS Gazetesi'nde yer alan iddiada, Barcelona'nın Tottenham Teknik Direktörü Andre-Villas Boas ile iletişime geçtiği ve Portekizli antrenörü Tito Vilanova'nın ardından göreve getirilecek isim olarak belirlendiği ifade edilmişti.
Bugün Sky Sport's konuşan Portekizli teknik adam, Barcelona iddiaları ile ilgili, "Bu gerçekten çok farklı bir durum, bütün dualarım Tito Vilanova ile birlikte. O hastalığını yenmeden benim için böyle bir durum söz konusu olamaz. Bir insanın sağlığı ortada iken bu tip spekülasyonların zamanı değil" ifadelerini kullandı.
Açıklamalrında Real Madrid'e gideceğine kesin gözü ile bakılan takımın yıldız ismi Gareth Bale'in durumundan da bahseden 44 yaşındaki teknik adam, "Hangi teklif gelirse gelsin, Bale satılık değil" dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam