Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İngiltere Ligi - Wenger: Benitez'i anlıyorum

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 18/01/2013 - 12:28 GMT+2

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, bu sezon sonuna kadar Chelsea’nin başına getirilen Rafael Benitez’in içinde bulunduğu durumu anlayabildiğini söyledi.

0907_wenger_benitez

Görsel kaynağı: Eurosport

Şampiyonlar Ligi’nde Juventus’a 3-0 yenildikleri maçın ardından görevine son verilen Roberto Di Matteo’nun yerine getirilen Rafael Benitez, geldiği günden beri taraftarların tepkisi ile karşı karşıya. Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, sürekli tepkilere maruz kalan meslektaşına destek çıktı.
The Mirror’a açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, “Benitez ile aynı durumdayız, onu anlayabiliyorum. Çok kırılgan bir mesleğimiz var ve kendinize güvenmeniz çok önemli. Her durumda kendi başınızın çaresine bakabilmeniz gerekiyor ve bu özgüveni oluşturabilmemizde taraftar desteğinin çok büyük etkisi var” dedi.
Taraftarların heyecanını yönetebilmenin teknik direktörülük mesleğinin bir parçası oldupunun altını çizen Wenger, “Taraftarların bizi ve futbolcuları ne kadar etkilediğini tahmin edemezsiniz. Onların heyecanını ve başarı için sabırsızlığını anlayıp durumu iyi yönetmeniz gerekiyor” ifadelerini kullandı.
Ligde 20 Ocak Pazar günü karşı karşıya gelecek olan iki takımdan Chelsea 42 puanla 3., Arsenal ise 34 puanla 6. sırada bulunuyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam