Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Arsenal'in futbolcusu Jack Wilshere: Görevim oyuna yaratıcılık katmak

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 28/09/2013 - 12:12 GMT+3

Arsenal'in genç yıldızı Jack Wilshere, takımdaki yeri ve oyunu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Jack Wilshere - Arsenal

Görsel kaynağı: AFP

İngiliz basınına konuşan Arsenal'in genç orta sahası Jack Wilshere geçmiş döneme ait sakatlığın tamamen geçtiğini ve gol istatistikleri geliştirmek istediğini söyledi.
''Arsenal orta sahasında baskı yaptığımız zaman rakibin orta saha oyuncusu topu alamıyor dersek çok da yanlış olmaz. Takımda bana en çok Cesc Fabregas yardım etmişti. O da benim durumumdaydı, genç bir oyuncu olarak orta sahada yer bulmaya çalışıyordu''
Arsenal'deki ilk yılları hakkında konuşan genç yıldız, ''14 yaşında olmama rağmen Wenger antrenmanda yanlış çalıştığımı söylüyordu. Bu şekilde oynuyorum, çünkü bu Arsenal'in stili. O dönemde A takımla idmanlara çıktığımda Henry bizimleydi, bu inanılmaz bir şeydi''
İtalyan teknik adam Capello'nun kendisini Makalele'ye benzelmesi sorulan Wilshere, ''Bu yeni bir benzetme. Makalele kendi pozisyonunda dünyanın en iyisiydi. Ben öyle bir oyuncu değilim'' yorumunda bulunuyor.
Takım arkadaşları hakkında da konuşan oyuncu, ''Ramsey her daim koşuyor. Şu anda gol ortalamam can sıkıcı; ancak benim görevim oyuna yaratıcılık katmak'' şeklinde cevaplıyor. Wilshere: ''Şu anda bacağımda sorun yok; ama istatistiklerim şu anda olması gereken yerde değiller. Hala geri dönüş evremdeyim. Geçmişte sahip olduğum forma ulaşmak için daha fazla maç yapmaya ihtiyacım var. Geçtiğimiz sezon beni çok rahatsız ediyordu. Acıdan oynayamadığım anlar oldu; ama şimdi hepsi geçti. 2014 Dünya Kupası'nda oynamak istiyorum. Bu seviyede herkes oynamak ister'' diyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam