Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Arsenal Premier Lig'de liderliğini korudu

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 28/09/2013 - 22:03 GMT+3

Premier Lig'in altıncı haftasında şampiyonluk iddialıları puan kaybederken, deplasmanda Swansea City'yi deviren Arsenal liderliğini sürdürdü.

Arsenal Swansea City

Görsel kaynağı: Reuters

İngiltere Premier Ligi'nin altıncı haftasında lider Arsenal, Swansea deplasmanında galibiyetin anahtarına ikinci yarıda ulaştı. 2-1 kazanan Topçular, liderliğini sürdürdü.
İki ekip de maça kontrollü başlarken, hareketsiz geçen ilk yarı golsüz beraberlikle sona erdi.
İkinci yarıda etkinliğini arttıran Arsenal, 58. dakikada genç oyuncu Serge Gnabry'nin attığı golle öne geçti. Yalnızca dört dakika sonra Aaron Ramsey farkı ikiye çıkardı. Swansea 82. dakikada Ben Davies ile farkı bire indirip umutlansa da, kalan dakikalar gol getirmeyince Arsenal maçı galip tamamladı.
Bu sezon gol yollarındaki etkinliğiyle dikkat çeken Ramsey, son üç maçta dört gole imza attı. Şampiyonlar Ligi'nde de dört golü bulunan Ramsey'nin bu sezon toplam 9 maçta 8 golü bulunuyor.
Tottenham'ın Chelsea ile berabere kaldığı, Manchester United ve Manchester City'nin sürpriz mağlubiyetler aldığı haftada galip gelerek puanını 15'e çıkaran Arsenal, liderliğini sürdürdü. Swansea ise 7 puanda kaldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
İlgili Maçlar
Reklam
Reklam