Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

"Bayern'i elersek şampiyon oluruz"

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 24/03/2014 - 16:59 GMT+2

Paul Scholes Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'le eşleşen eski takımı hakkında iddialı konuştu.

21 yıllık Manchester United kariyerini bu sezonun başında noktalayıp futbolda emekliliğini açıklayan Paul Scholes, eski takımı Manchester United'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki durumu hakkında yorumlarını paylaştı.
Geçtiğimiz hafta içinde 2-0'ın rövanşında Old Trafford'da Olympiakos'u Hollandalı yıldızı Robin van Persie'nin 3 golü ile eleyen Manchester United çeyrek finalde kupanın favorisi olarak gösterilen Bayern Münih ile eşleşti. Sosyal medyada ve televizyon programlarında Manchester United'ın büyük ihtimalle eleneceği düşünülürken eski yıldız Paul Scholes öyle düşünmüyor.
"Manchester United zor bir rakip çekti fakat inanırlarsa Bayern Münih'i eleyebilirler" diyen Scholes, United'ın kimsenin eşleşmek istemediği bir takımla eşleştiğini fakat Bayern'i eleyip finale kadar çıkabileceğini sözlerine ekledi.
picture

Manchester United Olympiakos 2014 Van Persie Valencia

Görsel kaynağı: AFP

Robin van Persie'nin sakatlığına rağmen Rooney'in eksikliği tamamlayacağını inandığını belirten İngiliz oyuncu, her ne kadar 40 yaşında olsa da Giggs'in de inaılmaz bir performans ortaya koyduğunu ve Bayern maçlarında United'ın onun kalitesine ihtiyaç duyacağını söyledi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam