Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Carrick 6 hafta sahalardan uzak

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 13/11/2013 - 09:23 GMT+2

Barcelona'yı Messi kabusu ile etkisi altına alan sakatlıklar silsilesi, Manchester United'ı da uğradı.

Manchester United's Robin van Persie (L), Michael Carrick (C) and Wayne Rooney react after Sunderland's Craig Gardner (unseen) scored during their English Premier League soccer match at The Stadium of Light in Sunderland, northern England, October 5, 2013

Görsel kaynağı: Eurosport

Avrupa'da milli maçlar arası kulüpler adına oldukça sıkıntılı geçiyor. Sezon başında Gareth Bale ile başlayan sakatlıkalr, Barcelona'nın kapısını çalmıştı. Messi'yi yaklaşık 2 ay kaybeden Katalan ekibi, Messi'yi uzun bir süre daha kaybetmemek için dinlendirme yolunu tercih ediyor. Yoğun maç temposu, sponsor gezileri, uzun uçuşlar ve buna sosyal hayatın da eklenmesi artık futbolcuların işini zorlaştırıyor.
Buna en son kurban edilen isim de Carrick oldu. Manchester United'ın İngiliz yıldızı Carrick, 6 hafta sahalardan uzak kalacak. Michael Carrick, Arsenal ile Pazar günü oynanan karşılaşmada sakatlanmıştı. Ülkesinin Şili ve ALmanya ile yapacağı hazırlık maçlarının kadrosuna da çağrılan Carrick, formadan uzak kalacak. Aralık ayının sonuna doğru sahalara dönmesi beklenen Carrick, hem Şampiyonlar Ligi, hem Premier Lig hem de milli maçlarda formasından uzak kalacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam