Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Gerard Pique Fabregas'ın transfer olacağını açıkladı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 05/06/2014 - 09:26 GMT+3

İspanya adına düzenlenen basın toplantısında Gerard Pique, önemli bilgileri ağzından kaçırdı.

Gerard Pique ve Cesc Fabregas

Görsel kaynağı: Eurosport

İspanya Milli Takımı teknik direktörü Vicente del Bosque ile birlikte milli takımla ilgili bir basın toplantısında söz alan Gerard Pique, takım arkadaşı Cesc Fabregas'ın takımdaki geleceğine dair önemli bilgiler verdi. Toplantının ardından bazı muhaberilerin sorularını yanıtlayan Pique, mikrofonu açık unutunca yakayı ele verdi.
Fabregas hakkında gelen sorular hakkında konuşan Pique ve del Bosque, elleri ile ağızlarını kapatmasına rağmen mikrofonların açık olduğundan bihaber olunca yılın gafına imza attı. "Fabregas'ı çok seviyorum ama durumu çok zor bir hal almaya başladı.Takım ona hiçbir zaman hakettiği değeri vermedi. Her pozisyonda sorumluluk alabilecek bir oyuncu" diye arkadaşını savunan Pique'ye teknik direktörü del Bosque "Onun yoldan çıkarmaya mı çalışıyorsun seni fakir" diye takıldı. Bundan sonra ise Pique yılın transferini açık etti: "Cesc bana işlemlerin zaten bitmiş olduğunu söyledi. 33 milyon Euro'ya transfer olduğunu söyledi."
Bu konuşmaların kaydedildiğini bilmeyen Pique, böylelikle bu sezon takımdan ayrılması beklenen oyuncunun transferini halihazırda gerçekleştiğini müjdelemiş oldu. Fabregas'ın hangi takımla anlaştığı net olarak bilinmezken, oyuncuyu İngiltere Premier Lig'den eski takımı Arsenal ve Mourinholu Chelsea çok istiyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam