Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Jonjo Shelvey Liverpool'a gol attı, sevinemedi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 17/09/2013 - 10:17 GMT+3

Jonjo Shelvey karmaşık duygular içinde. Genç futbolcu Liverpool’a karşı maça her anlamda damgasını vuran isimdi.

Jonjo shelvey

Görsel kaynağı: Reuters

Swansea’nin transfer döneminde Liverpool’dan kadrosuna kattığı Jonjo Shelvey, yeni takımı ve eski takımının dün akşam 2-2 berabere kaldığı maça damgasını vuran isim oldu. Henüz maçın başında attığı golle Swansea’yi öne geçiren 21 yaşındaki futbolcu, attığı golden sonra büyük bir hata yaparak Sturridge’ın Liverpool’a beraberliği getiren golü atmasını sağladı. Karşılaşmanın 36. dakikasında verdiği hatalı pasla Moses’a adeta bir asist yapıp Liverpool’un 2-1 öne geçmesini sağlayan Shelvey, durumu 64. dakikada telafi etti ve takım arkadaşı Michu’nun skoru 2-2’ye getiren golünde asisti yapan oyuncu oldu.
Jonjo Shelvey, maç sonrasında yaptığı açıklamada Sadece Swansea taraftarlarına iki büyük hatam ve beraberliği Liverpool’a hediye etmiş olmam nedeniyle üzgün olduğumu söylemek istiyorum. Daha fazlasını hak ettiğimizi düşünüyorum. Olağanüstü başlayarak bir gol attık fakat ardından iki kötü hata geldi. Buna rağmen vazgeçmeyerek ikinci golü hazırladım fakat yine de hayal kırıklığı yaşıyorum. İnsan hiç kimsenin kendisini göremeyeceği bir deliğe girip saklanmak istiyor. Fakat futbol böyle şeylerin üstesinden gelmektir ve bunu büyük futbolcular başarabilir. Bu çok kötü bir duygu ve düşmanıma bile dilemem” ifadelerini kullandı.
Attığı golden sonraki sakin tavırları hakkında da konuşan orta saha oyuncusu, Golden sonra gerçekten bir sevinç gösterisi yapmak istemedim çünkü Liverpool taraftarına da büyük asygım var. Orada geçirdiğim her dakikayı çok sevdim. Ancak duyguları saklamak çok kolay değil. Gol atmak güzeldi ancak o iki büyük hatayı aklımdan çıkaramıyorum” dedi.
Jonjo Shelvey, dünkü maçla birlikte bu sezon çıktığı dört Premier Lig karşılaşmasında takımı adına bir gol bir asist üretmiş oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam